В житті кожного: чи малого, чи великого, бувають події, спогади про які ми несемо через усе життя. У Бубнівській ЗОШ відзначається багато подій, проходить не одне свято, що закарбовується в пам’яті всіх учасників. Наприкінці січня 2017 року школа радо зустрічала гостей: народного депутата України С. П. Лабазюка, голову Волочиської райдержадміністрації В. М. Сергійчука, голову Наркевицької селищної ради об’єднаної територіальної громади Л. В. Гулу.

У своєму зверненні Сергій Лабазюк закликав дітей добре навчатися, щоб бути гідними будівничими європейського майбутнього України.
Цю думку народного депутата продовжив В. Сергійчук, побажавши школярам гарного, світлого майбутнього та високих результатів у на- вчанні.
Голова Наркевицької селищної ради Л. Гула запевнила, що зробить усе можливе, щоб забезпечити комфортні умови навчання учнів Наркевицької громади.
Ця зустріч була справжнім продовженням різдвяних див. Гості приїхали, щоб подарувати дітям радість. Бо за сприяння народного депутата С. Лабазюка для шкіл громади, зокрема для Бубнівської ЗОШ, було придбано забезпечення для комп’ютерних класів, що надасть можливість рівного доступу учнів сільських шкіл до інформації та якісної освіти. Крім цього, благодійний фонд С. Лабазюка «Ми поруч» подарував дітям спортивний інвентар.
Член батьківського комітету О. Рей зі словами вдячності звернулась до народного депутата: «Учнівський та батьківський комітет нашої школи висловлюють найтепліші слова подяки за вашу активну життєву позицію, за вагомий внесок у створення умов для всебічного розвитку особистості дитини. Ми цінуємо ваші зусилля, безмежно вдячні Вам за вашу людяність, щедрість, доброту і безкорисливість. Вся Волочищина пишається тим, що має такого депутата. Вас можна назвати справжнім депутатом, який уміє слухати, оцінювати і головне – не тільки обіцяти, а й виконувати свої обіцянки…»
Крім цього, батьківський, учнівський, педагогічний колективи висловлюють щиру подяку фонду «Ми поруч» за розуміння і надання допомоги в обладнанні свердловини для забезпечення школи проточною водою.