ТДВ «Чемеровецьке АТП 16847» святкувало подвійне свято – професійне та 80-річчя з дня заснування підприємства.

Якщо зробити короткий екскурс в історію створення нинішнього Чемеровецького автопідприємства, то витоки його сягають у далекий 1937-й. З того часу воно пройшло не одну реорганізацію і аж у 2010 році отримало теперішню назву.
Звісно, товариство створювалося, розвивалося та утримувалося завдяки самовідданій праці людей, які в будь-яку погоду не шкодували ні сил, ні здоров’я, прокладаючи дороги та курсуючи по них.
І звичайно, що під час урочистостей, директор ТДВ «Чемеровецьке АТП 16847» Микола Головатий згадав  ветеранів, колишніх працівників – Я. Ф. Галабурду, В. Ф. Романова, Г. А. Доміну, С. Й. Дідура, М. М. Горячого, М. П. Хомака, М. Г. Глінського та багатьох інших, які творили історію  підприємства.
Гідними їхніми послідовниками є  Микола Білий, Сергій Смик, Анатолій Присяжний, Анатолій Головко, Олег Гураль, Володимир Доміна, Юрій Дузяк, Руслан Бурковський, Олександр Кокізюк, надійний партнер по бізнесу Олександр Мишко та наймолодший і перспективний працівник підприємства – студент-практикант Сергій Горішний.
Саме завдяки всім працівникам сьогодні підприємство має певні здобутки. Зокрема, за  дев’ять  місяців цього року відрахування до бюджету склали у  загальній сумі   понад 3,5 мільйона гривень. Заробітна плата  виплачується  завжди вчасно і  в повному обсязі. Підприємство власним коштом ремонтує автобуси, закуповує нове обладнання та інструменти для шиномонтажу, обслуговує маршрутні мережі і т. д.
Тож цілком заслужені слова вдячності та подяки за нелегку працю усім працівникам підприємства звучали і від голови Чемеровецької об’єднаної територіальної громади Олександра Собаня, голови райдержадміністрації Олега Батюка  та інших представників влади і запрошених гостей.
Свято тривало допізна та супроводжувалося музикою духового оркестру. В усіх присутніх був піднесений настрій – люди спілкувалися, ділилися спогадами та обговорювали нові задуми і плани. Бо всі вони – згуртована команда однодумців та патріотів  свого автопідприємства,  яке відзначило
80-ліття  із хорошими показниками  і яке чітко бачить перспективу завтрашнього дня.