Війна на сході забрала життя ще одного кам’янчанина — старшого солдата, учасника ООС, 35-річного Богдана Блінчука. У середу мешканці міста над Смотричем, побратими провели його в останню путь.

Богдан Блінчук служив за контрактом у 309 окремому інженерно-технічному батальйоні 48 інженерної бригади, яка виконує завдання за ротаціями в зоні АТО, нині ООС, з 2016 року. Він був водієм екскаватора, брав участь у будівництві та облаштуванні опорних пунктів у зоні бойових дій на Донбасі, на кримському напрямку. Як відзначають товариші по службі, Україна втратила ще одного справжнього патріота, висококласного  спеціаліста своєї справи, який завжди слугував взірцем виконання завдань для молодих захисників країни, користувався авторитетом серед військовослужбовців, а ще — дуже любив життя, багато планував і мріяв про щасливе майбуття у вільній країні, як міг у тяжку хвилину підтримував друзів.
Залишилися у Богдана батьки, дружина, 11-річна донька Валерія, брат.
Поховали Героя з усіма військовими почестями на Алеї Слави міського кладовища. Він став шістнадцятим кам’янчанином, який віддав своє життя за незалежність та територіальну цілісність країни з початку збройної агресії Росії проти України.