Влітку 2020 року у Хмельницькому відбулася Битва стартапів, за результатами якої, між трьома переможцями, було розподілено призовий фонд у розмірі 200 тисяч гривень, повідомляє пресслужба Хмельницької міської ради.

За результатами роботи конкурсної комісії було обрано десять учасників, що представляли власні ідеї для бізнесів. За підсумками Битви стартапів переможцями стали: Віта Бабко, яка отримала 100 тисяч гривень на виробництво та реалізацію рюкзаків нового покоління «Nebal»; Марія Квасниця, що виграла 60 тисяч гривень на розвиток виробництва та продажу швидкого і здорового харчування супів у булочках «Supok»; Андрій Дикий, який отримав 40 тисяч гривень на реалізацію проєкту допомоги підбору та продажу автомобілів «Bibip».
Віта Бабко розповіла, що на виграні кошти Битви стартапів її команда розробила та пошила декілька абсолютно нових моделей рюкзаків, в різноманітній кольоровій гамі, виготовила стильне пакування для рюкзаків, а також розробила сайт для їх продажу. З грудня 2020 року, можна придбати рюкзаки нового покоління.
Марія Квасниця, отримані кошти інвестувала у відкриття нової торгової точки з продажу швидкого та здорового харчування «Supok». Поза цим, дівчина закупила робоче обладнання, оформила інтер’єр та екстер’єр закладу. У майбутньому вона планує продовжити популяризувати розвиток швидкого здорового харчування.
Андрій Дикий зазначив, що саме кошти, виграні у Битві стартапів, дали поштовх для реалізації, тому наразі його команда активно працює над проєктом у напрямку діджитал.