Сьогодні автопарк міської лікарні поповнився ще одним автомобілем швидкої допомоги. Автівку передали в якості гуманітарної допомоги з міста-побратима Чеханов (Польща). В машині є киснезабезпечення, дефібрилятор, кардіомоніторинг. Машина швидкої допомоги з усім необхідним наповненням буде перевозити наших поранених військових з госпіталя до міської лікарні та у зворотному напрямку.

«Ми щодня отримуємо великі об’єми гуманітарної допомоги. Це медикаменти, розхідні матеріали, ноші і багато-багато інших потрібних речей. З останнього вчора надійшло 3,5 тонни допомоги з Польщі. Сьогодні надійшла допомога з Польщі, Швейцарії», - розповів директор комунального підприємства «Хмельницька міська лікарня» Валерій Гарбузюк.
На 3,5 млн грн медикаментів і деззасобів міській лікарні передала одна із польських лікарень. Заклад закупив потрібні речі та вантажним автомобілем напряму відправив до Хмельницького.
«Частину з отриманого ми передали на територіальну оборону. Зараз формуємо гуманітарний вантаж на передові позиції. У нас спокійно і ми направляємо допомогу туди, де зараз це потрібніше, а самі будемо працювати над поповненням власних запасів. Є багато людей, фірм, закладів за кордоном, які готові нам допомагати і ми дуже вдячні за це», - зазначив Валерій Валерійович.