Надрукувати
Категорія: Здоров'я
Перегляди: 549

Для пані Ольги з села Кучманівка та для пані Віри з села Гриценки Антонівської ТГ про лікування малокрів’я.

На терці подрібнити декілька картоплин червоного кольору і приймати сік по 100 мл 2-3 рази на день за 30 хв до їжі. Через місяць обстежитися в лікаря.
Допомагають й плоди волоського горіха. Коли вони ще недостиглі, з зеленою шкарлупою відібрати їх
200 г і залити 1 л горілки. Настояти 10 днів в теплому темному місці періодично збовтуючи. Процідити. Пити по 1 ст. л. три рази на день за 30 хв до їжі або за 1,5 год після їжі. Не втратьте момент, коли можна буде заготовляти горіхи для таких ліків.
А зараз ви можете використовувати збір трав: листя кропиви дводомної 100 г, трава споришу 100 г, листя суниці лісової 100 г. Подрібнити й перемішати. Звечора 3 ст. л. збору цих трав всипати в термос і залити
3 склянками (600 мл) окропу. Вранці процідити й пити по 150 мл 3 рази на день за 30 хв до їжі.
«В мене і моєї дружини лікарі признали остеохондроз. Це вже більше як 15 років. Часто появляються болі у верхній частині тіла, а особливо в шиї. Прокапають — легше, але ненадовго. Допоможіть чимось. І порадьте щось від нервів». Антін Вікторович, м. Кам’янець-Подільський.
У цьому випадку народна медицина рекомендує ліки за рецептом вченого, кандидата технічних наук Бориса Болотова, м. Київ.
Молочна сироватка 3 л, сметана 1 ст. л., цукор 1 склянка, 1 склянка сухої подрібненої трави чистотілу, опустити все в банку в марлевій пов’язці. Настояти 14 днів. Горловину банки закрити марлевою пов’язкою. Процідити. Пити по 1 ст. л. 3 рази на день за 30 хв до їжі або за 1-1,5 після їжі. На період лікування цими ліками потрібно після кожного приймання їжі розсмоктати і проковтнути кристалик солі або з’їсти одну солону тюльку.
Сироватка (суміш) очищає всі слизові від солей, шлаків, відмерлих клітин, а сіль все це виводить з організму. Для очищення організму можна використовувати пшеничні висівки.
Жменьку висівок промиваємо холодною водою і воду зливаємо. Кашку зберігати в холодильнику. Приймати кашку з висівок тричі на день, добавляючи її по
1 ч. л. в їжу. Так два тижні. Другі два тижні по 1 ст. л. додавати в їжу також тричі на день. Висівки з пшениці мають такі ж лікувальні властивості, як і проросле зерно пшениці. Крім того, у висівках великий вміст магнію — мінералу, що цілюще діє на нервову систему.
Для нормального функціонування нервової системи використовуйте траву меліси лікарської. Звечора 2 ст. л. меліси положити в термос і залити 2 склянками окропу. Ніч настояти. Вранці процідити. Пити місяць по пів склянки 4 рази на день за 30 хв до їжі.
Для зняття запалення нервових волокон я часто використовую траву ромашки лікарської. 4 ст. л. цієї трави залити 4 склянками окропу. Настояти в термосі ніч, вранці процідити і пити по 1 склянці 4 рази на день за 30 хв до їжі, але обмежити вживання других рідин. Завдяки лікувальним властивостям ромашка, проникаючи в кожну клітину організму, знімає запалення.
Хай Господь вам допомагає!