Надрукувати
Категорія: Здоров'я
Перегляди: 661


Цьогоріч уже традиційно у КНП «Хмельницька обласна дитяча лікарня» дружний колектив медиків разом із директором Лілією Брухновою напередодні професійного свята приймали вітальні слова на свою адресу.

До закладу завітала голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк. «Шановні медики, напередодні професійного свята дозвольте привітати та вкотре подякувати вам за невтомну роботу. Ми знаємо, що життя наших дітей — у ваших надійних руках. Сьогодні перед вами постало чимало викликів через війну в нашій державі, адже на території Хмельницької області станом на 15 червня проживає 124 тисячі вимушених переселенців. І, відповідно, ця нелегка ноша лягла на ваш медичний заклад загалом і на кожного медика зокрема. Цінуємо ваш високий професіо-
налізм і якісний рівень медичних послуг для маленьких пацієнтів. І щиро зичимо, аби вони зверталися лише з метою профілактичних обстежень, були здоровими та енергійними». Також Віолета Олександрівна побажала медикам міцного здоров’я, родинного затишку і мирного неба в Україні та вручила грамоти і подарунки від обласної ради.
Далі вітальну естафету перейняла очільниця обласної дитячої лікарні Лілія Брухнова, вручивши подяки та грамоти від Департаменту охорони здоров’я Хмельницької обласної військової адміністрації та обласної дитячої лікарні кращим із кращих працівників медичної установи. Також Лілія Степанівна звернулася із теплими вітальними словами до свого колективу й побажала миру, злагоди та всіх земних благ. Щоб над нашою країною завжди було сонце та мирне небо.

І на завершення урочистостей приємним сюрпризом для медиків було привітання від благодійного фонду   «Від серця до серця», який передав для медичного закладу транскутанний детектор жовтухи (білірубінометр). Він дає можливість детально спостерігати за динамікою захворювання та ефективністю проведенної терапії.