«Уже 4 роки в мене хронічний холецистит, відчуваю важкість під ребром із правого боку. А ще страждаю гіпертонією і влітку набрякають ноги. Ліки приймаю, але хочу лікуватися травами». Марина, с. Требухівці.

У вашому випадку народна медицина рекомендує пити відвар із кукурудзяних рилець. Для цього 3 столові ложки сировини залити 200 мл окропу. Настояти до охолодження. Процідити і пити по 1/4 склянки 4 рази на день через 3-4 години до їжі. Курс лікування цим відваром — 3 тижні. Ці ліки діють м’яко на сечогінну систему, допомагають при гіпертонії та набряках. Важливо, що кукурудзяні рильця роблять менш в’язкою жовч, що сприяє кращому травленню.
Перерва у лікуванні три тижні і курс можна повторити. Під час перерви можете використовувати листя подорожника, 1 столову ложку якого заварити склянкою окропу, настояти
10 хв., процідити. Випивати за день невеликими ковтками.
«У моєї маленької донечки часто здуває животик. Що ви можете порекомендувати? А ще під час сну кидається, плаче. І подруга моя просить дати дієвий рецепт для лікування її тата, в якого був мозковий крововилив». Тетяна, м. Хмельницький.
При здутті животика в дитинки в 0,5 літра окропу додати чайну ложку подрібненого в кавомолці насіння кропу, настояти пів години, процідити. Давати пити скільки захоче. А щоб у неї був спокійний сон, теплими руками розгладьте спинку і животик і покладіть руки на чоло, і дитятко спокійно спатиме. Також допомагають подрібнені квітки ромашки, чайну ложку яких залити 200 мл окропу, настояти дві години і процідити, пити теплим.
Для тата вашої подруги. Допоможуть швидше відновити функціональний стан центральної нервової системи квітки арніки гірської. Для цього чайну ложку подрібнених квіток залити 200 мл окропу, настояти пів години, процідити. Вживати по столовій ложці 4 рази на день.
Рослина отруйна, а тому дози не перевищувати.
Для пані Ліди з с. Волиця (Теофіпольщина), яка скоро святкуватиме своє 100-річчя, ходить за допомогою ходунків, багато років передплачує «Подільські вісті», цікавиться, як позбутися хвороб опорно-рухового апарату, дихальної системи та інші.
Пані Лідо, з вашим оптимізмом та силою духу Господь даруватиме вам ще багато років життя при доброму здоров’ї, але потрібно почати з очищення організму від солей, шлаків, старих відмерлих клітин. Ви збираєте за всі роки рецепти з «Цілителя». Пошукайте рекомендації Галини Непийводи і очищайте організм. Дайте можливість вашому організму самому боротися з хворобами.
Почніть зі збору трав: ромашки, звіробою, березових бруньок і безсмертника — все по 100 г. Подрібніть і перемішайте. Столову ложку збору залийте 0,5 л окропу. Настояти пів години. Процідити. В одну склянку настою додати чайну ложку меду і випити перед сном, нічого вже не пити і не їсти. Вранці підігріти залишки настою, додати чайну ложку меду і випити за 15-20 хв до сніданку. І так поки вип’єте 400 г збору. Позитивний результат відчуватимете вже через тиждень прийому. Про результат дзвоніть у «Цілитель».
Хай Господь усім допомагає!