«На війну пішов добровольцем з початком вторгнення, – стисло розповідає 50-річний хмельничанин, старший лейтенант ЗСУ. – Оборона Києва, контузія, східний напрямок, Авдіївка. Спочатку на болі в серці не звертав уваги, у якого українця зараз не болить серце… але коли вони стали майже постійними – звернувся до медиків».

Тиждень медикаментозної терапії не дав бажаних результатів і воїна було скеровано у Хмельницький військовий шпиталь, звідки госпіталізовано у відділення інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр».
«Пацієнт до нас поступив з нестабільною стенокардією на фоні ішемічної хвороби серця, - говорить хірург серцево-судинний Андрій ДАНИЛЮК. - Проведена коронарографія виявила функціонуючу оклюзію (закриття просвіту на 99%) однієї з коронарних артерій. Виконавши малоінвазивне втручання та імплантувавши в місце ураження судини стент-систему – відновили кровопостачання серцевого м’яза».
Після триденного перебування у стаціонарі пацієнт, в значно кращому стані, без больового синдрому, був переведений у шпиталь для подальшої реабілітації.