Надрукувати
Категорія: Здоров'я
Перегляди: 272

«Порекомендуйте дієвий рецепт для лікування гепатиту народними методами». Галина, с. Радісне, Красилівщина.

Беремо по 100 г квіток цмину піщаного, плодів шипшини, плодів горобини звичайної. Подрібнити і перемішати. Звечора три столові ложки суміші покласти в термос і залити трьома склянками окропу. Вранці процідити. Пити по 150 г 4 рази на день за 30 хв до їди.
Декому допомагає насіння розторопші. Для цього 30 г порошку насіння розторопші варити на малому вогні в 0,5 л води доки не википить половина. Пити по столовій ложці щогодини з 8.00 до 20.00 впродовж 21 дня. Перерва 2 тижні і повторити курс лікування.
«У мене часто болить живіт. Хоча всі аналізи в нормі. Підкажіть, які трави допоможуть? Крім того, часто бурчить у животі. Порадьте, що робити». Артем Сергійович, м. Деражня.
Від болю в животі допоможе, якщо шкаралупу курячого яйця білого кольору перепалити в попіл. Чайну ложку цього попелу розчинити в склянці теплої води і випити на порожній шлунок. За день-два біль минає.
При бурчанні в животі вживайте з їжею свіжу зелень любистку. Цю рослину знайдете, її багато людей вирощують у своїх господарствах.
«Я вирощую на своїй присадибній ділянці чорнобривці. Кажуть, що вони лікують псоріаз, а це важка хвороба. Розкажіть про цю рослину». Леонід, смт Антоніни.
Так, ця рослина лікує псоріаз. Для цього 8 квіток чорнобривців залити 4 склянками окропу (800 мл) і ще кип’ятити на малому вогні 7 хв. Цей відвар не пити, а злити в іншу посудину. А квіти ще проварити 7 хв на малому вогні у пів склянці окропу. Тоді обидва відвари змішати і процідити. Пити по 1/3 склянки тричі на день протягом місяця. Ці ліки допоможуть і при випаданні волосся, погіршенні зору.
Хай Господь всім допомагає!