працює в Новоушицькій районній лікарні

Валентина Євгенівна Гладій, головний лікар Ново- ушицької центральної районної лікарні, не приховує свого задоволення:
— І нам, медикам, і нашим пацієнтам, дуже приємно, що маємо новий сучасний рентген-апарат (придбано його за кошти обласного бюджету: коштує 3,5 мільйона гривень). Нове обладнання дозволило значно розширити можливості рентгенологічних досліджень.
— Авжеж, — додає лікар-рентгенолог Олександр Цимбалюк, — тепер не доводиться скеровувати пацієнтів до обласної лікарні, приміром, на рентгеноскопію шлунка. Адже ми нині успішно робимо це самі — щодня скопію шлунка й кишківника робимо у середньому 10 особам. Загалом же, щодня різні обстеження можуть пройти 30-40 чоловік. І завдяки цьому апарату якість усіх досліджень набагато вища.
Олександр Анатолійович абсолютно об’єктивно оцінює можливості нового рентгенографа: багаторічний досвід дозволяє це зробити. Медиком він став не випадково. Після важкої армійської служби в Афганістані, де юний Сашко Цимбалюк був санінструктором роти, цілком усвідомлено обрав навчання в медінституті.
Зауважимо, що у складі рентгенологічної служби лікарні працюють іще лікар Володимир Мельник, фельдшери-лаборанти Світлана Таралевич, Руслан Нагорняк, Олена Крайчак. У їхньому розпорядженні, окрім красеня-новачка, ще два рентген- апарати і два флюорографи (один з них пересувний).