Шановна редакціє  газети «Подільські вісті». Звертаємось до вас із справді болючою проблемою. Майже два роки тому в нашому селі Воробіївка Полонського району в медамбулаторії закрили стоматологічний кабінет.                                   

Наш стоматолог Петро Павлович Пак надавав таку  необхідну допомогу жителям сіл Браженці, Фадіївка, Кіпченці, Онацьківці, Храбузна  і Воробіївка. Ніколи не відмовляв у стоматологічному обслуговуванні й мешканцям сусідніх, Любарського та Старокостянтинівського, районів.
До цього справжнього фахівця зверталися в будь-яку пору доби, адже зубний біль – випробування не з легких. Петро Павлович добре знається на своїй справі, лікар, яких треба пошукати. В нинішній час таких фахівців варто шанувати і  надавати можливість працювати, а не закривати і чинити всілякі пакості для перешкоджання діяльності…
Тепер, аби полікувати зуби, нам потрібно добиратися за тридцять п’ять кілометрів до райцентру. Автобус ходить тричі на тиждень. От як бути? Якщо навіть відкидаєш всі справи на день, коли ходить автобус, аби добратися, то не факт, що зуби полікуєш. Треба брати талон, записуватись у чергу… Поки вона підійде, на автобус назад потрібно бігти: під чергу до зубного не підлаштовується – за розкладом ходить.
У зв’язку з цим звертаємось до своєї улюбленої газети  з проханням надрукувати цього листа.  Може чиновникам від влади  і медицини стане соромно і вони знову відкриють стоматологічний кабінет.  Адже зубний лікар вкрай потрібен і старим, і малим, а надто віддаленим від райцентру, до якого ще й не щоденне автобусне сполучення, сільським мешканцям.
Ми зверталися до нашого районного керівництва, до керівництва райлікарні, але нас ніхто не чує чи  не хоче чути.