Знайомство з Красилівською центральною районною лікарнею розпочалося з відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги (колишнього приймального відділення). Тут активно проводять капітальний ремонт, адже його не виконували з 1982 року, відколи будівля   здана в експлуатацію.  Кожна кімната відділення буде відремонтована, вмебльована та оснащена відповідно до сучасних вимог. Відповідальність за цю справу  взяв на себе  головний лікар Денис Дудко. Спільно з колективом керівник  намагається зробити все можливе, щоб не лише красилівчани, а й пацієнти з інших міст отримували якісні медичні послуги.

Відрадно, що в 2015 році Красилівська ЦРЛ отримала вищу акредитаційну категорію. Отож тримати високу планку — головне завдання, яке нині ставить перед собою  колектив закладу.
Денис Сергійович поквапом проводить нам екскурсію майбутніми кабінетами відділення. Від колишніх невеличких приміщень не залишилося нічого.  За новим проектом буде наближене до європейського зразка відділення. І, як зазначив молодий керівник, активна співпраця з районною радою, райдержадміністрацією, народним депутатом А. В. Шиньковичем, підприємствами району за останні роки дає прекрасні результати.
«Сьогодні вже зроблено чимало: перекрили повністю три приміщення, поміняли всю зовнішню мережу  системи опалення та значну частину системи  водопостачання лікарні, адже вони були в аварійному стані, придбали багато обладнання, — розповідає Денис Дудко. — Крім того, цьогоріч  почали робити доріжки на території лікарні. На черзі, як заплановано,  упорядкування електричного господарства. Радує, що є професіонали, які якісно виконують цю роботу. Тож ми результатом задоволені».
Завдяки потужному дофінансуванню з боку району, лікарня забезпечена необхідними медикаментами. Додатково виділено триста тисяч гривень на невідкладну допомогу та  триста тисяч гривень на харчування. Відповідно,  значно покращено надання невідкладної медичної допомоги. Особливо вдячні медпрацівники за кошти для надання стаціонарної допомоги, зокрема за високотехнологічний дихальний апарат вартістю майже півмільйона гривень для пологового відділення. Це дає шанс виходжувати як недоношених дітей, так і допомагати дорослим пацієнтам. Сучасний УЗД-апарат та новий апарат ФГДС, фізіотерапевтичне обладнання  для поліклінічного відділення  придбані у 2016-2017 роках.  
Майже на всіх сесіях райради депутати стараються підтримати первинну та вторинну ланки медицини району.  
— Сьогодні колектив лікарні нараховує 466 працівників. Постійно готуємо нових фахівців — лікарів-інтернів, які виявили бажання залишитися та працювати в нашому районі. В основному віддаємо перевагу спеціалістам з Красилівського  та сусідніх районів,  — продовжує Денис Сергійович.  — Ними постійно займаються лікарі  з великим досвідом роботи: Любов Володимирівна Балюк,  Яків Ілларіонович Бабяк, Віктор Йосипович Прокопчук, Ганна Василівна Мельничук, Станіслав Сигизмундович Бачинський, Микола Федорович Зима, Володимир Петрович Кабиш, Тетяна Антонівна Борецька, Віктор Іванович Бучківський, Зоя Миколаївна Глівінська, Ганна Никанорівна Мисик, Олена Анатоліївна Михалків, Тетяна Іванівна Георгіян, Дмитро Михайлович Пилипчик  та інші, не байдужі до розвитку медицини району,  лікарі. За що їм  висловлюємо подяку від імені  молодих лікарів.
 Нині стаціонар Красилівської ЦРЛ  має 214  (7 — хоспісної допомоги)  ліжок, з яких:  204 —  розміщені в Красилові та 10 терапевтичних  ліжок знаходяться  в смт  Антоніни,  щоб максимально забезпечити  пацієнтів  медичною допомогою та доглядом.   Це зроблено насамперед для того, щоб у негоду пацієнти з віддалених сіл  району могли одержати всю необхідну  невідкладну та планову медичну допомогу.
Щоденно в стаціонарах перебуває близько 200 пацієнтів. А минулої зими в період загострень вірусних захворювань  загалом лікарня розмістила близько  250  хворих.
Гордістю лікарні є її поліклініка,  яка  має  багато висококваліфікованих  спеціалістів, які займаються  консультативною допомогою. Також функціонує  «Клініка дружня до молоді», в якій  лікарі  займаються  проблемами здоров’я  і психічного розвитку, в тому числі й підлітків. Тут проводиться необхідна  роз’яснювальна робота щодо здорового способу життя тощо.
Неабиякої уваги заслуговують і хірургічне, травматологічне, акушерсько-гінекологічне, терапевтичне, інфекційне, неврологічне, дитяче, кардіологічне, реанімаційне  відділення, в яких надається цілодобово медична допомога. Отож в обласні заклади хворих рідко доправляють, максимально надаючи допомогу в районі. До прикладу: в лікарні сьогодні працює реанімаційне відділення на шість ліжок, на яких надається допомога хворим на інсульт, інфаркт, токсичні ураження, післяопераційним пацієнтам. Маємо в планах на початку наступного року закупити для цього відділення монітори спостереження з центральним пультом, відповідно  до європейських стандартів  надання допомоги, щоб медсестра чи лікар могли  централізовано контролювати показники всіх пацієнтів.
Реанімаційне відділення забезпечене необхідними ліками, адже біля міста і через нього проходять швидкісні автошляхи, тому, на жаль, доволі часті ДТП, також у місті працює багато  потужних підприємств. Тож лікарня надає всю необхідну невідкладну  медичну допомогу.
Р. S. У день візиту журналістів у Красилівській райлікарні відбувалося засідання медичної ради, на якому обговорювалися всі болючі питання, особливо щодо роботи відділення переливання крові. «Років два-три тому, — наголосив Денис Сергійович, — ми мали проблему, коли не було  необхідних препаратів  крові не лише в нашій лікарні, але й в інших районах, а тому ми повинні постійно дбати   про місцеве відділення  переливання крові. Адже, до прикладу, серед ночі  чи у вихідний день, якщо її не буде, то може не вистачити часу для її  пошуків. А ціна цьому  — життя».