Надрукувати
Категорія: Здоров'я
Перегляди: 589

Відомо, що хвороби — це наслідок наших гріхів, гріхів батьків, дідів. Відповідно до того, як ми дотримувалися Божих законів в минулому, матимемо й таке здоров’я. Наше минуле і наше майбутнє тісно пов’язані.

Але якщо людина нагрішила, вона може випрохати у Господа прощення всіх своїх гріхів. Тому будьте щирі у своїй молитві і розкаюванні.
Для лікування у нас опоясуючого  лишаю Господь дає нам рослину — мати-й-мачуху. Ранньої весни зібрати зовсім молоді листочки цієї рослини й у ступці розім’яти до соку —  намочувати серветку й прикладати до хворого місця на 20 хв. 3 рази на день. Постарайтесь не допускати нервових стресів а також інших сильних емоцій. Не вживайте ліки, у складі яких є статеві гормони і поменше будьте під прямим сонячним промінням.
При неврозі допоможуть шишки хмелю.  3-4 жмені шишок 7 хв. проварити в 3 л. води. Вилити у ванну, не проціджуючи. Ванну приймати через день протягом 15 хв. Курс лікування 10 днів.
Якщо у вухах «пробки», потрібно натерти на терці цибулю й через марлю видавити сік. Капати в кожне вухо по 3 краплі соку 5 разів на день, тобто через кожні 2 год.
При високому артеріальному тиску в склянку перевареної води додати 100 г малинового варення або ягід малини і столову ложку меду, випити перед сном.
При трофічній виразці в емальованій кружці розтопити вершкове масло й додати смолу — живицю хвойних дерев. Процідити через марлю і змащувати рани. Я використовую живицю з ялини. Може припікати. Результат у більшості випадках позитивний.
При авітамінозі взимку: 4 склянки подрібнених гілок  хвої залити трьома склянками охолодженого окропу. Додати столову ложку яблучного оцту і три дні зберігати в темному місці, процідити. Пити по півсклянки 2 рази на день. Можна підсолодити.
Від нервових стресів допоможе контрасний душ. Постояти декілька хвилин під гарячою водою, потім теплою і нерви заспокояться. А всі наші хвороби — від стану нашої нервової системи й емоцій. Тут допоможе трава та листя меліси.10 г сухої сировини залити 500 мл окропу. Настояти в щільно закритій посудині дві години, процідити. Вживати по 2/3 склянки 3 рази на день. Коли сильне нервове збудження, приготувати настій: 1 ст. ложку сировини на склянку окропу. Настояти 1 год., пити по 1 склянці 2-3 рази на день за 25-30 хв. до їди.
Мені принесли алтей лікарський, його використовують більше при лікуванні астми, але допомагає він й при анемії. Для цього 2 ст. ложки сухої трави залити 400 мл. окропу, настояти 1 год., процідити. Вживати теплим по півсклянки 3 рази на день за 20 хв. до їди.
А ось даю рецепт для очищення крові, а значить — всього організму. Я його використовую більше 30 років, ще мій тато робив за ним ліки для односельців. Колись на тертці, а зараз на соковижималці, беремо по одній склянці свіжого соку чорної зимової редьки, моркви і столового буряка. Змішуємо і додаємо склянку якісного меду та один літр горілки. Настояти в темному місці 2 тижні. Вживати по 30 крапель тричі на день за 25-30 хв. до їди. І так випити всю настоянку. Бажано таку процедуру проводити весною й восени. Особливо видно позитивний результат, у кого є шкірні висипи. Шкіра стає чистою. Всім бажаю здоров’я.