Надрукувати
Категорія: Здоров'я
Перегляди: 1012

Трава чистотіл у дуже короткий період свого цвітіння набуває властивостей, які здатні боротися з пухлинами. Відомості про ці чудодійні властивості чистотілу містяться ще у папірусах, перша згадка про диво-рослину датована ще до народження Ісуса Христа.

І народна медицина, й офіційна пропонують свої рецепти та препарати в боротьбі з онкозахворюваннями. Такі відомі препарати наших вітчизняних науковців як «Амітозин», «Україн» також створені на основі чистотілу. А ось доктор медичних наук І. Неумивакін рекомендує настій чистотілу вживати так: по чайній ложці на склянку води, або ж столова ложка сухого чистотілу на склянку окропу, витримати 5-10 хв. Процідити і вживати до їжі по столовій ложці на склянку. Рекомендується також проводити мікроклізми з теплим розчином: чайна ложка чистотілу на 100 мл води. На початку — чайна ложка, потім десертна, а з сухого — 1-2 ст. ложки настоянки.
Автор книги «Лікування прополісом» Авксентьєв рекомендує: віджати сік із свіжого чистотілу і змішати його з горілкою 1:1, вживати тричі на день по чайній ложці разом із 50 краплями 10% спиртового екстракту прополісу, розведеними з невеликою кількістю води. Рекомендується при різних онкологічних захворюваннях.