Щорічно у вересні міжнародна спільнота відзначає День благодійності і подяки та вшановує людей з благородним серцем, уважним до чужих проблем, чуйним і щедрим.

У цей складний час, коли для людей з інвалідністю по зору скасовані усі пільги, втрачена можливість працювати, а пенсії переважно мізерні і їх не вистачає ні на що, – будь-яка допомога підтримує їх і матеріально, і морально. Наша організація громадська, неприбуткова і направляє залучені кошти на проведення операцій, придбання ліків, засобів реабілітації, продуктів та інше. На жаль, пожертвувань недостатньо, аби розв’язати нагальні проблеми незрячих. Але навіть незначна допомога вселяє надію, підтримує їхній моральний дух. Тому всі керівники і колективи, які підтримують немічних і хворих, зубожілих і обездолених заслуговують найщиріших слів вдячності.
Варто зазначити, що люди, які творять добро, є скромними і сповідують християнську заповідь: «Хай твоя ліва рука не знає, що робить твоя права». Серед наших благодійників є і такі, що мають низку своїх проблем, борги, але все ж надають допомогу в критичних випадках. Коли діти потребують оперативного лікування, тривалої дороговартісної реабілітації, такі високодуховні, істино віруючі люди, як Юлія В. (прізвище не вказуємо за її бажанням) чинять саме так. За такий мирський подвиг утосівці моляться за своїх рятівників, бажають їм, їхнім рідним і близьким міцного здоров’я, зростаючого благополуччя, незмінних успіхів і удачі в усіх їхніх благородних справах.
Хай їхні життєві, продуктивні сили творити Добро постійно поновлюються та сприяють подальшому розвитку і процвітанню!
Наші реквізити:
р/р 26000052315485 в Хмельницька філія ПАТ «ПриватБанк»
МФО 315405, код ЄДРПОУ 23843578
Для довідок: моб. тел. 067-406-33-62, 096-903-70-60,
ел. пошта «utos» «Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.»,
м. Хмельницький, вул. Героїв Майдану, 24, к. 8.