Колектив Хмельницького військового госпіталю визнали найкращим серед військових госпіталів подібного типу у Збройних силах України.

Про це, підбиваючи підсумки діяльності медичної служби Збройних сил України за 2019 рік, оголосив начальник Головного військово-медичного управління – начальник медичної служби Збройних сил України генерал-майор медичної служби Ігор Хоменко. Він вручив начальнику військового госпіталю полковнику медичної служби Сергію Мельнику грамоту за перше місце і подякував хмельницьким медикам за вагомий внесок у збереження та відновлення здоров’я українських захисників, інформує «Армія INFORM».
За рік у військовому госпіталі пройшли стаціонарне лікування і отримали якісні медичні послуги майже шість тисяч пацієнтів. Близько 65% із них це діючі військовослужбовці та 15% — ветерани Збройних сил України. Окрім того, завдяки авторитету лікарів закладу, цивільне населення користується платними послугами госпіталю, у якому постійно поліпшується матеріальна база та створені належні побутові умови у 13 діагностичних і лікувальних відділеннях.