Мій син Володимир Бондар, учасник АТО, майор медичної служби, працює у місті Старокостянтинові начальником поліклініки окружного госпіталю в/ч А-3267. Як батько, як громадянин та патріот, вболіваю за Збройні сили України, за їх боєздатність,  матеріально-технічне забезпечення. От нещодавно побував у сина на роботі. Був вражений, адже знаю, що на  зміцнення обороноздатності нашої держави з Державного бюджету України виділяються мільярди гривень. Знаходиться поліклініка в триповерховому давньому  приміщенні, яке було збудоване ще у 1939 році. Вікна зі щілинами, чавунні радіатори, сантехніка, двері та підлога – старі та пошарпані, а в кабінетах – прохолодно. Ясно, що головне в роботі закладу, щоб тут працювали високопрофесійні фахівці, аби було сучасне обладнання.  Але ж комфорт, тепло та  затишок багато значать, бо живемо вже у XXI столітті, рівняємося на кращі європейські та світові зразки. 

Отож вирішив, що треба щось робити, не сидіти, склавши руки. Пішов спершу на прийом до нашого земляка, технічного директора ТОВ «Старокостянтинівський цукровий завод» Михайла Співака. Попросив надати для ремонту приміщення поліклініки будівельні матеріали. Вислухав мене цей досвідчений керівник, пообіцяв, що винесе це питання на засідання ради директорів підприємства. І за це дякую, та й склалося в мене враження, що цей чоловік слів на вітер не кидає. Звернувся і до власника аптеки у цьому місті Сергія Гончара. Ця людина конкретно пообіцяла допомогти.
Переговорив також з деякими іншими підприємцями у Теофіполі, адже і нашим землякам, строковикам та контрактникам доводиться лікуватися у госпіталі Старокостянтинова. Відгукнулися ці люди позитивно, думаю, що своє слово дотримають. Може, ще й інші заможні підприємці підтримають мій заклик. Адже роблю це не для себе особисто, та й навіть не для сина, а для бійців наших Збройних сил. Вони, безперечно, заслуговують на найкращі умови у медичних закладах Міністерства оборони України, тому що захищають наш з вами мир та спокій, борються за незалежність України.
Зустрівся нещодавно і з народним депутатом України по нашому 189 округу Оленою Копанчук, якраз перебувала вона в нашому районі. Хоч це не її округ, та пообіцяла, що залучить до вирішення цієї проблеми інших народних депутатів. Тож є сподівання, що питання покращення матеріально-технічного стану поліклініки госпіталю зацікавить також і обласну державну адміністрацію та обласну раду.