Надрукувати
Категорія: Здоров'я
Перегляди: 423

Коли в червні 2016 року відкрили Благодійний фонд охорони здоров’я військовослужбовців Хмельниччини, не думав, що за короткий час вдасться зробити стільки добрих справ із допомогою громадян, підприємств і організацій. Зібравши 1,6 мільйона гривень, ми передусім витратили їх на пріоритетні напрями: придбали й встановили ліфт у Хмельницькому військовому шпиталі, закупили для нього вкрай необхідне медичне обладнання та провели поточні ремонти приміщення; надали допомогу на лікування поранених і травмованих військовослужбовців, учасникам АТО, ООС; встановили пам’ятник патріотам, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України.

Сьогодні добрим словом хочу відзначити тих, хто зробив посильний внесок у всі ці та інші добрі справи. А передусім – військовослужбовців та працівників в/ч А2339 (шпиталю) та в/ч А1056, управління СБУ в Хмельницькій області, приватні підприємства (зокрема ТзОВ «Агробізнес»), школи та дошкільні заклади Хмельниччини, благодійний фонд народного детутата Сергія Лабазюка «Ми поруч», Хмельницького міського голову Олександра Симчишина та народного депутата восьмого скликання Сергія Мельника.
Доземний уклін усім вам, чуйні й благородні люди!
Зараз ми продовжуємо збирати кошти на шпиталь. У першу чергу хочемо доукомплектувати всім необхідним автомобіль швидкої допомоги, закупити сучасну дихальну апаратуру. Згодом плануємо придбати апарат для добового моніторингу серцево-судинної системи, капітально переобладнати палати інфекційного відділення та ізоляційні бокси, доукомплектувати лікувальні та діагностичні відділення.
Отож просимо підприємства, установи та організації, людей допомогти нам здійснити ці благородні наміри.
Подаємо реквізити для перерахунку коштів:
БО «Благодійний фонд охорони здоров’я військовослужбовців Хмельниччини»
ЄДРПОУ 40543173
п/р UА613154050000026006052307204
КБ «ПриватБанк»
МФО 315405
Призначення: благодійний внесок для виконання статутної мети фонду.