Нині в Кам’янець-Подільській центральній районній лікарні працюють понад 120 медиків і працівників, що обслуговують життєдіяльність медичного закладу і котрі доїжджають на роботу з  приміських сіл. У зв’язку із забороною на регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському сполученні, що передбачено Постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 року, в них виникло чимало проблем.

Тому районною державною адміністрацією спільно зі Слобідсько-Кульчієвецькою та Жванецькою ОТГ організовано їх підвіз до місць роботи. Здійснюється він безкоштовно за п’ятьма напрямками шкільними автобусами, які підготовлені до роботи згідно зі всіма санітарно-гігієнічними нормами.
 Кам’янець-Подільська РДА на своїй сторінці у Фейсбуці інформує, що до цієї акції вже долучилися й аграрії району, які взяли на себе питання забезпечення транспорту пально-мастильними матеріалами. Зокрема, це філії ТОВ СП «НІБУЛОН», сільгоспвиробники Олег Комарніцький, Віталій Завадський, Олександр Боршуляк та Олександр Гінзеровський. Виділено кошти на пальне для транспорту й із фонду райдержадміністрації.
Голова Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ Руслан Нестеров розповів, що всі витрати на утримання виділених сільською радою автобусів — пально-мастильні матеріали, зарплату водіям вона взяла на себе, а підвіз медичного персоналу здійснюється як до центральної районної, так і міської лікарень.