Надрукувати
Категорія: Здоров'я
Перегляди: 596

Через швидке поширення коронавірусної інфекції Волочиський машинобудівний завод ВАТ «Мотор Січ» зараз на карантині, адже там хворіє майже дев’яносто працівників.

Крім того, за минулий тиждень на Хмельницькій атомній електростанції захворіло 12 працівників (м. Нетішин), 6 працівників – у ТОВ «Агробізнес» (м. Волочиськ). СОVID-19 підтверджено в дев’яти медиків Хмельницької обласної лікарні з урологічного, проктологічного та ревматологічного відділень, а також у двох медпрацівників в Дунаєвецькій та Ярмолинецькій центральних районних лікарнях та три – в Полонській ЦРЛ.
Ще два спалахи хвороби в сім’ях, де захворіли всі члени, є в Красилівському та Теофіпольському районах.
Загалом за тиждень коронавірусну інфекцію на Хмельниччині виявили ще в 407 людей, із них – у 21 дитини й 32 медичних працівників. Одужала 141 людина, а 8 померли (на 3 випадки більше, ніж за попередній тиждень).
Станом на 31 серпня з початку епідемії всього на території області підтверджено COVID-19 методом ПЛР у 2461 людини, в тому числі – в 151 дитини та у 278 медпрацівників.
На амбулаторному лікуванні було 747 чоловік, на 186 людей більше, ніж попереднього тижня, в тому числі 59 дітей та 87 медпрацівників.
Всього одужало 1408 людей, зокрема 92 дитини, 189 медпрацівників, померли 49 осіб, у тому числі – 2 медпрацівники. Жодного летального випадку серед дітей немає.