Нещодавно в жителів села Котелянка була приємна подія — урочисте відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини в рамках реалізації державної програми «Доступна медицина». На захід завітали представники обласної та районної влади, об’єднаних територіальних громад, а також місцеві жителі.

Тепер якісні медичні послуги зможуть одержувати жителі сіл Котелянка, Любомирка, Прислуч та Колосіївка загальною чисельністю 1563 особи. Відрадно, що амбулаторія забезпечена всім необхідним: електрокардіографом, гематологічним аналізатором, експрес-тестами на тропонін, вірусні гепатити В і С, ВІЛ-СНІД та вагітність, отоофтальмоскопами, глюкометрами тощо. Персонал, сімейний лікар та дві сімейних медичні сестри забезпечені ноутбуками та МФП, є доступ до високошвидкісного Інтернету для надання телемедичних послуг.
До того ж, передбачено також житло для сімейного лікаря та новий повнопривідний автомобіль «Renault». У сучасній будівлі є кабінет лікаря, лабораторія, маніпуляційна, кабінети щеплень і здорової дитини.
Варто зазначити, що загальна кошторисна вартість об’єкта — 8057,221 тисячі гривень. На будівництво спрямовано 7251,501 тисячі гривень із державного бюджету та 805,72 тисячі — співфінансування з бюджету ОТГ.