«У нас з чоловіком вже 3 роки немає дітей. Лікарі сказали, що я і чоловік здорові й діти у нас повинні бути, але не можу вилікувати нерегулярні місячні. Один місяць у числах, а два місяці нема зовсім. Допоможіть, будь ласка».
Христина, м. Красилів.

Розв’язати цю проблему допомагає конюшина лугова. Для цього 3 ст. ложки квіток звечора положити в термос і залити 3 склянками окропу. Ніч настояти. Вранці процідити і пити по 150 мл 4 рази на день за 30 хв до їжі.
Допомагає й цвіт календули. 2 ст. ложки квіток ніч настояти в 2 склянках окропу. Вранці процідити і пити по пів склянки 4 рази на день за 30 хв до їжі.
«У мене на ногах сильне варикозне розширення вен. Що рекомендує народна медицина?»
Володимир? смт  Чорний Острів.
Від цієї хвороби Господь дав багато рослин, але не для всіх підходить одна і та ж рослина, потрібно підбирати.
Візьміть 3-4 жмені кори верби плакучої і залийте 10 л води. Нехай кипить на малому вогні 1 год. Зніміть з вогню й процідіть. У відварі приймати ванни кожний день не менше 15 хв.
Допоможе, якщо візьмемо 100 г плодів горобини звичайної, цвіт календули —  5 г, трави м’яти перцевої —  100 г. Все подрібнити і перемішати. 3 ст. ложки цього збору звечора положити в термос і залити 3 склянками окропу. Вранці процідити. Пити по 150 г 4 рази на день за 30 хв. до їжі.
«Я дуже щаслива людина. Живу згідно з Біблією, дотримуюся вимог Закону Божого. Мені 69 років. Молюся безперестанку, як заповідав Господь Ісус Христос. Молюся і за себе, і за людей. О, Боже, дай сили любити життя й людей. Щоб був мир між людьми і настав кінець цій страшній вірусній хворобі». Любов Михайлівна Савчук, с. Олексіївка Старосинявського району.
Прошу жителів села Олексіївка, хто передплатив «Подільські вісті» переказати Любові Михайлівні, що відповіді на її запитання будуть у наступних випусках «Цілителя».
З вашого листа, Любове Михайлівно, я зрозумів, що ви мудра жінка і розумієте, що буде менше хвороб і відійде коронавірус, коли люди будуть більш духовно багатшими.
Ви сказали те, чого не кажуть можновладці по всій планеті: припинити війни, проявити любов і людяність до ближнього, до планети Земля і всього, що на ній. Творець настільки Всемилостивий, і не допустить, щоб населення нашої планети своїми вчинками (війни, конфлікти, випробування ядерної та біологічної зброї) несло загрозу Всесвіту.
«Мені 36 років але дуже випадає волосся на голові і не можу позбутися лупи».
Венера, м. Хмельницький.
В аптеці купіть шишки хмелю. 3 ст. ложки хмелю залийте склянкою окропу і ще прокип’ятіть 30 хв. Охолоне і втирайте в коріння волосся після миття голови.
Хай Господь усім допомагає.