Надрукувати
Категорія: Здоров'я
Перегляди: 568

— Вже з самого я ранку думаю про те, як зустрінемося з колегами на роботі, про що розмовлятимемо. Думаю і хто завітає до нас цього разу, з ким доведеться познайомитися, — розповідає Юлія Война, головна медсестра санаторію «Райдуга», що у Волочиську. — Свою роботу і свій колектив я дуже люблю. Це надзвичайно багато важить, чи є поряд з тобою однодумці, чи відчуваєш підтримку, взаєморозуміння. На щастя, мої мрії саме про такий колектив, про таких людей справдилися тут, в санаторії, — каже вона. До нас їдуть зі всіх куточків України за оздоровленням і за позитивом, який, переконана, ще довго надихатиме. І ми всі націлені на те, щоб подарувати відпочивальникам найкращі враження, щоб «Райдуга» стала для них пам’ятною на все життя.

Медсестринський персонал санаторію — це кваліфіковані фахівці, добрі привітні люди, які сумлінно виконують свою роботу, наголошує Юлія Война.
— Трапляються ситуації, коли необхідно підмінити колегу, вийти на роботу у вихідний день. Ніхто не нарікає, адже працюємо єдиною надійною командою.
Приємно, що відпочивальники санаторію високо оцінюють професіоналізм наших медсестер. Це ж вони проводять фізіотерапевтичні процедури, лазеротерапію, парафіно-озокеритотерапію, роблять лікувальні ванни, інші оздоровчі процедури.
Крім того, люди потребують уваги, доброго слова, поради. Вони хочуть бачити усмішку на обличчі лікаря, медсестри — і ми добре розуміємо, що зобов’язані виправдати сподівання відпочивальників. Маю додати, — каже Юлія, — що «Райдуга» розташувалася в дуже мальовничих місцях, серед великої кількості зелених насаджень, у парковій зоні. На території стільки квітів, повітря дуже чисте, неподалік — озеро. Просто райський куточок.
Вона зізнається, що любить милуватися природою. Картини, які споглядаєш довкола, каже, просто неперевершені шедеври. Відпочинок серед такої краси вважає найкращим.
— Взагалі ми повинні більше шанувати своє, рідне. Бо ж часто виявляємо інтерес до чужого, далекого, а поряд не помічаємо справжніх скарбів. «Райдугу», свій колектив я теж вважаю великою цінністю, яка несе задоволення мені і, сподіваюся, усім, хто оздоровлюється тут.