«Вже два роки лікую тахікардію. Поки результатів нема. Чи допоможе народна медицина?» Альона, с. Лагодинці, Красилівська ОТГ.
Дві столові ложки шишок хмелю звечора засипати в термос і залити двома склянками окропу (400 мл). Вранці процідіть. Вживайте по 100 мл 4 рази на день за 30 хв до їжі.

«Дуже часто болить голова, вже боюся приймати пігулки». Ганна, с. Лагодинці, Красилівська ОТГ.
Візьміть по жмені сухої трави звіробою та м’яти, покладіть в емальовану каструлю з киплячою водою. Ще нехай кипить 1,5-2 хв. на малому вогні, настоюється. Коли голова розболиться, випийте кружку такого чаю, гарячим, і біль мине. Але потрібно шукати і лікувати причину болю.
«Мій чоловік дуже пиячить, вдома скандали, на роботу нікуди не ходить, домашнім господарством не займається. Може, допоможете?». Ірина, смт Антоніни.
Якщо чоловік лікуватися не хоче, в тому місці, де спить свиня, зберіть солому в купку та на неї покладіть пляшку горілки, пива або вина і повторіть виразно три рази: «Свиня і то горілку не п’є, а п’є помиї. Так і ти раб Божий (ім’я) горілку не пий, через горілку не хворій». І так три дні.
З цієї пляшки нехай вип’є і у більшості випадків, як не дивно, тяга до алкоголю пропадає. Якщо вмовите чоловіка лікуватися, тоді візьміть в однаковій кількості (за вагою) траву золототисячника, чебрецю і полину. Подрібніть і перемішайте. Дві столові ложки збору цих трав залийте склянкою (200 мл) окропу, настояти 3 год. Пити по столовій ложці тричі на день за 30 хв. до їжі.
«В мене постійно проблеми з горлом. Як не нариви, то запалення мигдаликів». Людмила Вікторівна,  м. Красилів.
Вам допоможуть такі рецепти:
1. Зваріть чай із трави парила звичайного, додайте мед і тричі на день полощіть горло з розрахунку по 1/3 склянки на один раз.
2. У теплій перевареній воді розчинити мед (склянка води на півсклянки меду) і полоскати горло. Розсмокчуться нариви і мигдалики прийдуть до норми.
«Моя сім’я вже 18 років проживає на 7 поверсі в багатоквартирному будинку. Все було добре, але вже більше року, як ми хворіємо, сварки на пустому місці, хочеться вийти з квартири на двір. Що це, вроки?» Віталіна, м. Хмельницький.
Зверніть увагу, чи немає тріщин у покритті підлоги, через які бетон негативно впливає на простір квартири. Відремонтуйте, і дисгармонія в енергетиці квартири зникне. Покращиться здоров’я, настрій, з’явиться успіх.
Хай Господь всім допомагає!