Для пані Віри з с. Чернелівка про лікування головного болю та для підвищення гемоглобіну в крові.

В аптеці купіть сухі корені родіоли рожевої (золотий корінь). Подрібніть. 50 г коренів два тижні настояти в 0,5 л горілки в теплому темному місці. Процідити. Пити за 30 хв до їжі 10-20 днів. Якщо є схильність до підняття артеріального тиску, вживати по 5 крапель настоянки тричі на день.
Препарати родіоли рожевої підвищують артеріальний тиск, а тому його використовують при гіпотонії. Поліпшують розумову та фізичну працездатність. Рекомендовано використовувати після тяжких інфекційних хвороб, для лікування екземи.
Творець у цю рослину вклав багато лікувальних властивостей для підтримання в кожному з нас найдорожчого скарбу — здоров’я.
«Четвертий рік лікую гастрит, знижена секреторна кислотна функція, атонічний стан травного каналу. Погано засвоюється їжа. В животі постійно бурчить, і я дуже втрачаю вагу». Катерина Ільківна, м. Старокостянтинів.
Я впевнений, що вам допоможе наступний рецепт: беремо 0,5 кг рідкого меду (якщо мед вже став дуже густий — покласти в теплу воду, але не вище 40 градусів, бо мед втратить лікувальні властивості), 75 мл свіжого соку алое та 20 г квіткового пилку. Все це ретельно перемішати й скласти у посуд з темного скла, зберігати в прохолодному місці. Вживати ці ліки по чайній ложці 2-3 рази на день, за 25-30 хв до їжі, протягом 1,5 місяця.
«У моєму домі діється щось незрозуміле. Спочатку в одній квартирі, а тепер і ще в двох, в тому числі й в моїй, чуємо стук в стіну й в стелю, шкрябання. Я живу на 6 поверсі, але чую, ніби-то хтось стукає у вікно гілкою з листям. Чую кроки в кімнатах. Так само й у моїх сусідів. Кликали вже двох священників, але все без змін. У нас погіршується здоров’я, немає сну». Надія, м. Хмельницький.
Наш світ, окрім фізичного, вміщує тонкі світи, де перебувають і виконують свої функції духи розумних сутностей та енергоінформаційні згустки (кліше) різного ступеня енергетичної напруги.
Людина також є дух, який тимчасово перебуває в грубому фізичному тілі, і природно, що духи, які вже звільнилися від пут тіла і перебувають у тонких світах, маючи таку ж тонку субстанцію, можуть вступати в контакт із людиною.
Дуже важливо розуміти, що тут немає нічого надприродного і не боятися, тому що коли людина боїться, вона виділяє енергію страху, якою живляться ці сутності, і людина хворіє.
Сутність вам шкоди не зробить. Можливо, чийсь дух хоче вам щось повідомити. Зумійте увійти з ним в контакт. Спитайте його, чого він хоче: питання і відповідь. Наприклад: так — один стук, ні — два стуки.
Через 2-3 тижні повідомте результат в «Цілитель».
Такі випадки, до речі, непоодинокі.
Інні Анатоліївні з м. Красилова для лікування ревматизму.
Компрес: до хворого місця прикласти тканину, змочену сечею, потім зверху — змочену гасом, вкрити целофаном і закутати на ніч вовняною тканиною.
Також допомагає корінь лопуха великого. Саме зараз його можна накопати. Ретельно помити. Подрібнити. Відварити 15 г коренів у 200 мл води. Вживати по столовій ложці 4 рази на день перед їжею. Також цей відвар можна використовувати як компрес.
«У мене в ділянці серця важкість. Ліки для серця не допомагають». Галина, смт Антоніни.
Пані Галино, важкість мине, якщо кожен день будете вживати 4 ст. л. насіння гарбуза.
«Моєму синочку 5 років. Почав заїкатися. Лікуємося, але поки кращого нема». Віра Сергіївна, м. Кам’янець-Подільський.
Для заспокоєння нервової системи у дітей, які заїкаються, народна медицина рекомендує вживати відвар трави меліси. Для цього траву меліси подрібнити і 2 ст. л. цієї трави звечора покласти в термос і залити двома склянками окропу. Ніч настояти. Вранці процідити. Пити по півсклянки 4 рази на день за 30 хв. до їди.
Перші дні вживати в меншій кількості, слідкувати, чи не буде алергії на траву, хоча вона протипоказань не має, хіба що індивідуальне сприйняття. Перед початком лікування порадьтеся з педіатром.
Через два тижні подзвоніть про результат у «Цілитель».
Хай Господь Вам допомагає!