“Довгий період хворію і постійно використовую антибіотики. Лікарі кажуть, що хвороби можуть прогресувати і від антибіотиків. Як їх вивести з організму?” Катерина Іванівна.Деражнянщина.

Очистити організм від хімії вам допоможе кабачок. Готуйте з нього різні страви. А щоб покращити лікарські властивості кабачка, додавайте до страви в невеликій кількості часник. В кого хворі нирки – часником не зло­вживати.
Також при отруєнні лікарськими препаратами можна купити в аптеці корінь трави солодки. Дві столові ложки цієї трави покласти в емальовану каструльку і залити двома склянками холодної води. На малому вогні нехай кипить під закритою кришкою 15 хв. Зняти з вогню і ще настоїться 15 хв., процідити. Випити протягом дня невеликими порціями.
Ще є такий народний рецепт: спалити гілки липи, подрібнити, 3-4 рази на день вживання по чайній ложці цей попіл і запити водою.
Вважаю, що один із цих рецептів допоможе.
Для М. О. в якої кіста правої частини печінки та кіста правої нирки.
Відома цілителька Олена Світко для лікування печінки, в даному випадку, рекомендує кожний день з’їдати по сантиметру свіжого кореня кульбаби. Зараз можна корінь купити в аптеці, сухий. Перемолоти і їсти з хлібом і маслом.
При кістах на печінці і болях рекомендується змішати по 50 мл прованської олії й соку грейпфрута. Пити це потрібно на ніч, не раніше як через дві години після їжі, але перед цим потрібно зробити клізму. Потім лягти в ліжко на правий бік. Вранці клізму повторити. Це можна робити через 4-5 днів у міру необхідності. Через декілька таких процедур обстежитися на УЗД.
Я ще готую рецепт по методу Б. Болотова, але ці ліки дуже кислі й гіркі і не кожна людина може їх пити.
На 3-літрову банку свіжої молочної сироватки даю 1 чайну ложку сметани, 1 склянку цукру, в марлевій пов’язці 1 склянку сухої подрібненої трави чистотілу. 14 днів настояти і пити по одній столовій ложці 3-4 рази на день до їжі. Під час лікування сироваткою після кожного прийому їжі на язичок брати кристалик солі і, коли сіль розтане, проковтнути. Це покращить лікувальні властивості.
В теплу пору року використовують сік чистотілу. Свіжовижатий сік починають пити з 1-2 крапель, кожний день додаючи по 1 краплі на столову ложку води, доки не доведете до 15 крапель. Зробити перерву на 2 тижні і починати з 3 крапель, додаючи 3 краплі кожний день. Коли дійшли до 1 чайної ложки (41 крапля) на столову ложку води, зробити перерву ще на 2 тижні.
Пити сік народна медицина рекомендує вранці натщесерце за 30 хв. до прийому їжі.
В даному випадку ніяких дієт не дотримуватися. Якщо після 3 курсів лікування кіста повністю не зникла, необхідно повторити через пів року.
Сік зберігати в холодильнику.
При кістах на нирці народна медицина рекомендує багато рецептів, але я даю ті, які вже показали гарний результат.
Отже, беремо подрібнену траву звіробою, ромашки, квітки безсмертника, корінь аїру, цвіт календули, все по 1 чайній ложці і заливаємо 3 склянками (600 мл) окропу. Гріємо на водяній бані 30 хв. Знімаємо з вогню і настоюємо 1 год. Процідити і пити теплим по 100 мл тричі на день за 30 хв до їжі. Перші 1-2 дні вживайте ці ліки в меншій кількості, щоб переконатися, що не буде алергії.
Для пані Ганни з с. Моломолинці, яка хоче почистити кровоносні судини від “поганого” холестерину.
Кожний день випивайте по 20-30 г рослинної олії, в якій є вітамін F, що сприяє розчиненню холестерину і виведенню його з організму.
“Як лікувати гіпертонію продуктами бджільництва?” Пані Тамара, читачка “Цілителя”.
Порівну змішати мед і квітковий пилок. Вживати по 1 чайній ложці 3 рази на день перед їжею протягом 1,5-2 місяців.
“Вночі не маю де подіти руки, дуже крутять. Мазі, креми не допомагають.” Світлана.
100 г трави чебрецю залити 1 л горілки. 10 днів настояти в теплому темному місці, періодично збовтуючи. Процідити. Втирати в хворі місця, потім обкутати теплим.
“Багато років страждаю від ангіни. На короткий час буває полегшення, і знову біль, гнійнички, підвищується температура. Може, щось порекомендуєте?” Валентина Олексіївна, м. Кам’янець- Подільський.
Візьміть у рівних частинах соняшникову олію і сік алое. Ретельно змішайте і цією сумішшю змащуйте горло.
При лорингіті, тонзиліті змішайте в рівних частинах (1:1) кашку часнику і осад нерафінованої соняшникової олії. Використовуйте як інгаляцію.
Хай Господь всім дає здоров’я!