Надрукувати
Категорія: Здоров'я
Перегляди: 313

Незважаючи на важкі часи у нашій державі, медичні заклади обласної комунальної власності працюють у штатному режимі, інформують в обласній раді.

В умовах військового стану комунальне некомерційне підприємство  «Хмельницька обласна лікарня»  продовжує працювати цілодобово у складі усіх фахівців та відділень. Ургентна допомога надається 24/7 у повному об’ємі, як і  високоспеціалізована вузькопрофільна допомога та акушерсько-гінекологічна допомога в повному обсязі.
КНП  «Хмельницька обласна дитяча лікарня»  також працює для жителів області у цілодобовому режимі. Фахівці закладу з готовністю надають психологічну та моральну підтримку, забезпечують лікувальний процес та діагностичні маніпуляції. Окрім того, обласна дитяча лікарня сформувала  список телефонів  дитячих лікарів, які готові консультувати онлайн  маленьких пацієнтів, поза основним прийомом у закладі. Звернутися до дитячої лікарні можна: поліклініка: 068 11 99  515, приймальне відділення: 098 479 83 55.
Фахівці КНП  «Хмельницький обласний серцево-судинний центр»  цілодобово надають в повному обсязі ургентну (невідкладну) спеціалізовану медичну допомогу. Лікарі чергують цілодобово, сполучення є по всій області. Всім, хто потребує консультативної допомоги – амбулаторний прийом лікарями закладу проводиться в звичайному режимі, також  спеціалісти обласного серцево-судинного центру надають оперативну консультацію телефоном: кардіолог – (096) 04 570 40, кардіохірург – (096) 04 571 80. Серцево-судинний центр надає консультативну та спеціалізовану кардіологічну допомогу переселенцям, які вимушено прибули із зони бойових дій. Планова госпіталізація та планові оперативні втручання тимчасово призупинені. Планові оперативні втручання, які не можуть призвести до негативних наслідків, відтерміновані у всіх лікувальних закладах. Амбулаторії сімейної медицини у Хмельницькому працюють у звичному режимі.
КНП  «Хмельницький обласний протипухлинний центр»  включено до переліку закладів охорони здоров’я, які надають медичну допомогу військовослужбовцям Збройних сил України, іншим утвореним відповідно до законів військовим формуванням та правоохоронним органам. Фахівці протипухлинного центру проводять планові консультації, чергові курси хіміотерапії, курси променевої терапії, в тому числі пацієнтам з інших регіонів.