Міський голова Олександр Симчишин зустрівся із переможцями аукціону Дмитром та Максимом Матусовими. Хлопці придбали ігрову футболку із номером «17» Олександра Зінченка. Футболку було подаровано особисто міському голові після матчу 1/8 Україна-Швеція (Євро-2020), в якому Олександр Зінченко забив гол та віддав гольовий пас.

«Це футболка з пам’ятного переможного матчу Україна-Швеція. Кожен українець радів від цієї події, адже це була перемога не лише на футбольному полі, а й усієї Української Нації. Я дуже добре пам’ятаю ці емоції та відчуття. За 30 років українського футболу це один з найяскравіших моментів.
І тому лот, який я передав для аукціону, є знаковим та зібрав 100 тис. грн. Зараз нам дуже важливо говорити про перемогу та все робити для того, щоб вона якомога швидше настала», - зазначив Олександр Сергійович.
За підсумками проведених аукціонів зібрано 172 тис. грн. Кошти надійшли на рахунок БФ «Волонтери Поділля» та будуть використанні на потреби ЗСУ.
Аукціони на підтримку Збройних Сил України будуть продовжуватися й надалі. Усі охочі мають можливість не лише придбати футбольну атрибутику, але й допомогти нашим захисникам.
На сторінці Управління молоді та спорту Хмельницької міської ради стартував 6 лот - ігрова футболка із номером «25» та особистим автографом українського футболіста, центрального захисника київського «Динамо» та збірної України – Іллі Забарного.

Нагадаємо, що Музей футболу міста Хмельницького (засновник Олександр Свідерський) спільно із міською радою оголосив про початок благодійних аукціонів кошти від яких будуть повністю спрямовані на потреби Збройних Сил України. Аукціон стартував 19 квітня на офіційній сторінці управління молоді та спорту ХМР у мережі фейсбук.