Нині, як ніколи, просимо підтримати «Подільські вісті» передплатою на ІІ півріччя 2022 року, адже інформаційний фронт під час війни надзвичайно важливий. Маємо визнати, що в період, коли роздержавлені українські ЗМІ боролися за виживання, росія свої з надлишком закидала коштами. Ворожа пропаганда зробила все від неї залежне — понад 80 відсотків росіян підтримують путіна і розв’язану ним війну.

Тож ми, українці, повинні протистояти агресії, злу, брехні не лише на передовій, а й у боротьбі за свідомість людей. Газетне слово об’єднує, націлює, підтримує, переконує, навчає. Втратити його — значить програти бій ворогу.
Саме тому, в цей складний час, маємо зробити максимально можливе, щоб обласна газета — головний інформаційний рупор Хмельниччини — могла сповна виконувати свою функцію, бути поряд з людьми. Зрозуміло, що в період, коли над всіма зависла загроза, не кожен спроможний виділити кошти на передплату, хоч потреба в достовірній інформації зараз особливо актуальна. Саме тому просимо передплатити «Подільські вісті» для малозабезпечених категорій населення, для ветеранів, для працівників підприємств, для закладів соціальної сфери. Чим більше жителів громади в період війни отримуватимуть газету, тим більше серед нас буде згуртованості, тим більше матимемо однодумців. Недаремно кажуть: наша сила — в єдності. Будьмо ж єдиними у своїх прагненнях, у боротьбі за мир і в підтримці газети, яка стала надійним другом, духовною потребою, мудрим порадником для багатьох хмельничан. Без сумніву, передплата часопису — це внесок у нашу спільну Перемогу.