За договором № 22-571 від 28.08.2018 р., укладеним між редакцією газети “Подільські вісті” та Хмельницькою дирекцією АТ “Укрпошта”, остання отримує за адресну доставку газети 25 відсотків від усіх надходжень із передплати. Саме за адресну доставку, тобто вручення передплатнику часопису за адресою його проживання, що і є вимогою Закону “Про державну підтримку ЗМІ”, зокрема, ст. 9 і тарифів, затверджених Міністерством інфраструктури № 323 від 10.06.2021 р. Однак дике кадрове “обрізання”, а це понад тисяча листонош, тобто більше, ніж у Вінницькій і Тернопільській областях разом взятих, призвело до тотального падіння тиражу нашої газети. Навіть у східних областях, де йдуть бойові дії, передплатні кампанії пройшли у рази якісніше. Хмельниччина пасе задніх, хоча в усі попередні роки вона була флагманом у передплаті преси.

Керівники редакції й досі не можуть знайти відповідь, куди ж діваються тисячі номерів газети, які не отримали їхні передплатники, а це збитки на сотні і сотні тисяч гривень і редакції, і читачам.

Шановні наші передплатники і ті, хто не мав змоги передплатити “Подільські вісті” через їх недоставку за адресою, будь ласка, повідомляйте про ці кричущі факти за номерами телефонів: 096-515-95-13, 096-707- 74-09, 096-416-69-89. Або ж — листами за адресою: 29017, м. Хмельницький, проспект Миру, 59, редакція газети “Подільські вісті”.

Зробимо все, щоб за недоотримані номери “Поділь- ських вістей” пошта повернула вам кошти.

Лише разом ми, редакція газети, і ви, наші дорогі, але, на жаль, обдурені поштою читачі, змусимо Хмельницьку філію АТ “Укрпошта” виконувати умови договору, доставляючи пресу вчасно і за адресою.