«Мав честь привітати Благодійний фонд «Карітас - Хмельницький, УГКЦ» із двадцятилітнім ювілеєм! Це та структура, яка справді працює і бере на себе низку соціальних функцій.

Моя особиста співпраця з фондом триває з 2010 року. Я тоді був ще депутатом міськради. Фонд справді дієвий, кожним кроком у діяльності доводить свою ефективність.
З 2016 року ми з «Карітасом» реалізували багато важливих проєктів. Це і «Соціальне таксі», що починалося з одного транспортного засобу, а зараз їх 7. Цей проєкт показав синергію благодійної організації, бізнесу і влади.
Маємо спільний проект із соціального супроводу незрячих.
Ще один проєкт - інклюзивний центр на Зарічанській, також перший у місті інклюзивний майданчик. Це робилося спільно: бізнес, благодійники і меценати, «Карітас» і ми.
Щорічні спільні благодійні акції до Дня Святого Миколая.
Після 24 лютого на базі «Карітасу» працює соціальний хаб для внутрішньо переміщених осіб та розпочали кілька проєктів, що пов’язані із школами.
Зараз працюємо над запуском першої соціальної пекарні.
Дякую всій великій родині «Карітасу» за постійну ефективну співпрацю і бажаю ще багато років працювати так, як зараз - роблячи справді добрі справи, впроваджуючи новації!», - зазначив міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.