Шановні колеги!
 Нинішньої пори в боротьбі з російськими окупантами поряд із високоточною зброєю на інформаційному полі бою виступають вітчизняні ЗМІ і серед них органи друкованого слова. Крім місцевих газет, правдиву інформацію для громадськості краю доносять славні часописи «Подільські вісті» та «Ветеран України». Вони з розумінням висвітлюють справи ветеранської спільноти та діяльність формувань, їхні здобутки у волонтерських поступах і благодійності, вшануванню людей поважного віку, проблемах у соціальному захисті ветеранів і вихованні молодого покоління. А також посильної допомоги ЗСУ, переселенцям, нужденним людям.

Маємо позитивний досвід передплати згаданих газет у цьому році. Тому, щоб зберегти і не дати загинути їм під час повномасштабної війни, просимо всіма доступними методами приступити до їх передплати на 2023 рік. Знаємо, що нелегко це зробити у військовий час та енергетичний терор.
Одночасно варто пам’ятати, що здійснюючи їх передплату, ми тим самим наближаємо жадану Перемогу над ворогом.
З цією метою здійснити ряд заходів по індивідуальній передплаті, а також залучити обмежені кошти ветеранських організацій, знайти шляхи фінансування наших інтересів благодійниками і меценатами, керівниками підприємств і організацій, агроформувань, народними депутатами, представниками малого та середнього бізнесу. Продовжити передплату часописів у складчину.
Повідомляємо, що вартість передплати з доставкою: «Подільських вістей» на рік 480 гривень, на пів року 240 гривень. Індекс: 30634. Залишається прохання, як недавно: «В кожну первинку доблесний рупор Хмельниччини».
«Ветеран України» – на рік 146 гривень 88 копійок, на пів року 87 гривень 88 копійок. Індекс: 21584.

Хай щастить вам у цій нелегкій, але важливій справі!