Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 1579

На фото видно, як лобове скло повністю посипалося, тож стає зрозуміло, що вижити не вдалося нікому…

Сталася кривава розправа сатанинської орди з заготівельником молока на Сумщині. Орки фактично зрешетили старенький молоковоз, внаслідок обстрілів водій та пасажирка загинули на місці.
 Тож за процесуального керівництва Конотопської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).
За даними слідства, 2 квітня близько 04:00 окупанти прицільно обстріляли автомобіль-молоковоз, що рухався по дорозі в село Бунякине Новослобідської територіальної громади Конотопського району. Цей виїзд для двох людей, які збирали молоко, був, на превеликий жаль, останнім…
Після належної фіксації наслідків обстрілу та вилучення доказів матеріали кримінального провадження будуть передані до Управління СБУ в Сумській області.
P. S. Однак клята рашня направду заслуговує лише найвищої міри покарання за свої страшні злочини. Навіть довічний термін не змінить нічого у хворих на параноїдальну агресію до українців кацапів. Марно в це вірити.