Росіяни, знищуючи ракетами й дронами-камікадзе енергетичну інфраструктуру України, думали, що поставлять її на коліна. Та завдяки нашим енергетикам, допомозі зарубіжних партнерів держава вистояла. Свій внесок у енергозабезпечення зробили й лісівники, які своєчасно поставляли підприємствам теплокомуненерго, населенню тріску паливну й дрова.

Добре працюють у цьому напрямку й філії Подільського лісового офісу, що діють на теренах трьох областей. З початку року вони вже реалізували майже 250 тисяч кубометрів паливних дров для населення та соціальної сфери. Половина цього обсягу поставлена лісівниками Хмельниччини.
Скрута, як мовиться, вчить. Отож, щоб уникнути черг у придбанні дров, спокійно поколоти та просушити їх, населення завчасно купує лісові енергоносії. До цього закликають і лісівники, щоб не було зайвого ажіотажу. Придбати паливо можна онлайн в інтернет-магазині ДроваЄ https://drovae.gov.ua/uk/. Або ж звертайтеся до найближчого лісництва, де отримаєте рахунок на оплату. Розрахуватися за товар можна через термінал у лісництві, будь-якому відділенні банку або через онлайн-банкінг.