Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 1459

Нового керівника поки ще не призначили
Володимир Зеленський звільнив начальника управління СБУ Хмельниччини Тараса Цюцюру. На своїй посаді він пропрацював понад два з половиною роки.

Указ опублікували на сайті Офісу президента у четвер, 25 травня. «Звільнити Цюцюру Тараса Романовича з посади начальника Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області», – йдеться в документі.
Додамо, що Тараса Цюцюру призначили начальником управління СБУ Хмельниччини у жовтні 2020 року. 
За інформацією «Четвертої влади», з 1997-го року близько 12 років Тарас Цюцюра працював на Рівненщині, зокрема, на посаді оперативного співробітника, начальника сектору по боротьбі з корупцією в правоохоронних органах, начальника сектору по боротьбі з корупцією в органах управління обласного управління СБУ. Згодом переїхав працювати на Буковину, де обіймав посаду заступника начальника спецпідрозділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю управління СБУ в Чернівецькій області.
На Волині він працював з 2010 року. В обласному управлінні СБУ обіймав посаду заступника начальника відділу захисту економіки, згодом очолив відділ. На посаду першого заступника начальника управління СБУ призначений у грудні 2015 року. Відомо також, що він брав участь у бойових діях на сході України.