У ніч на 29 травня російські війська нанесли чергову масовану атаку по Україні. За інформацією Повітряних сил ЗСУ, окупанти вночі випустили по Україні до 40 крилатих ракет та близько 35 ударних дронів. Під час повітряної тривоги, яка тривала на Хмельниччині понад три з половиною години, на території області пролунали вибухи.

Ворог обстріляв об’єкти в регіоні. Один з них – військовий. На цей час тривають роботи з локалізації пожеж на складах паливно-мастильних матеріалів та зберігання бойових матеріальних цінностей. Виведено з ладу п’ять літальних апаратів. Розпочаті відновлювальні роботи злітно-посадкової смуги. Дані щодо постраждалих уточнюються. Більше інформації поки не надаватиметься, оскільки те, що відбувається на військових об’єктах, не є публічним для того, щоб ворог не робив певних висновків.
У коментарі телемарафону речник Повітряних сил Юрій Ігнта сказав: “Це війна. Безумовно, противник буде бити по таких об’єктах, як наші склади боєприпасів, як наші військові аеродроми. Тому до такої інформації треба більш обережніше ставитись, особливо до її оприлюднення”.