У новорічну та Різдвяну пору обласна дирекція Державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» влаштувала свято діточкам із особливими потребами із Дунаєвецького міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Ластівка».

Майже  сорок малюків привезли на виставу Хмельницького обласного академічного театру ляльок, а після завершення дійства малечу запросили на святковий обід до кафе «Ізюм» (за що від поштовиків особлива подяка адміністрації цього закладу). Тому не дивно, що захопленню дітвори не було меж. Через декілька днів потому солодкий дарунок отримала і пошта.
…Ірина Дудка, економіст відділу економіки і фінансів,  випічкою і всілякими солодощами  не дуже захоплюється, а Лілія Скиба (на фото зліва), теж  економіст, всілякі тортики, тістечка та домашнє печиво  часто вдома випікає сама. Втім, дівчата одностайні в тому, що цього разу печиво, яке на новорічні свята доставили у Хмельницьку дирекцію «Укрпошти», надзвичайне – це подарунок від дітей.

– Абсолютно дивовижне, – погоджується виконувач обов’язків директора Олег Хавронюк. – Хіба не відчуваєте, яка енергетика струменить від нього. Для всіх працівників це найкращий подарунок на свята.  Подивіться, з якою теплотою випечені ці рукавички, зірочки, сніговички, а гляньте, які підписані листівочки: на рік вистачить читати. Особливо вони нестимуть полегшення у хвилини душевного неспокою... Знаєте, зло скоїти дуже легко, добро зробити важче, та коли його подаруєш, то відчуваєш надзвичайний підйом у серці і добро хочеться множити ще і ще. Все відбулось з ініціативи Ніни Чагаріної, керівника Центру поштового зв’язку в Дунаївцях, тож тепер спільно будемо просити колектив лялькового театру, директора Аллу Пундик, аби завезти виставу в центр «Ластівка», щоб доторкнутися до казки могли і ті діти, що не мають фізичної змоги приїхати до області. Щоб діточки за допомогою театру, вашої газети дізналися, як ми цінуємо їхню вдячність і любов.