Ваші листи до «Подільських вістей» — доказ того, що нас почули, ми комусь цікаві, від нас чекають захисту. Повірте, для журналістів ваші реакція, думка й голос — найвища подяка. «Подільські вісті» у напруженій нелегкій боротьбі скинули вікове ярмо влади. Ми — громадсько-політична газета захисту подолян.

Ми — єдина газета в області: яка проводить журналістські розслідування; яка перевіряє ваші скарги з виїздом на місця; яка захистить вас  від свавілля найбільшого чиновника або ж  сіренького клерка.
Ми  — єдина газета області, де працюють журналісти-професіонали, яким не бракує ані хисту, ані сміливості. Врешті-решт ми — це насамперед ви, вельмишановні передплатники. Щороку ми відраховуємо мільйонні податки, а це ваші пенсії, зарплати. Цього не робить жодна газета області. Здебільшого ці часописи — бізнесові структури, які працюють у тіні заради власного збагачення.
Ми допомагаємо ЗСУ. І від цього далекі ті ж самі приватні газети. Тепер вибір за вами, вельмишановні передплатники.
Звісно, кожна копійка для вас — на вагу золота! Вовчі тарифи, загребуща, ненажерлива політика Президента України, який є наймогутнішим, прибутковим олігархом, брехливі обіцянки Глави Уряду, який не відстає від землячка. Ось таку маємо владу, а звідси всі наші біди й злидарства. Нас, титульну українську націю, перетворили на жебраків світового масштабу. Аби протистояти цій чумі, тотальному знищенню українців — будьте з «Подільськими вістями»! Бо вони — це частинка  кожного з вас. Це — колективний розум, глашатай та борець за ваше гідне життя. Разом усі ми протистоїмо цинічному, безсоромному «жити по-новому». Даруйте, краще жити по-старому, та краще! Саме це і є конституцією «Подільських вістей».
На цьому будьте нам здорові і будьте з «Подільськими вістями»!