Кожна дитина чекає на День Святого Миколая Чудотворця з вірою в диво. Красилівська міська рада провела чудову акцію «Миколаєм може бути кожен».

Небайдужі представники приватного бізнесу  активно долучилися до цього заходу,   взяли на себе роль помічників Миколая. Зокрема, придбали подарунки  дітям, сім’ї яких перебувають у складних життєвих обставинах.   Втілити у дійсність дитячі мрії вдалося, попередньо зібравши листи малечі з побажаннями до Святого Миколая. У листах малята просили в подарунок від Миколая одяг, іграшки, приладдя для малювання, телефон. Деякі діти прохали здоров’я та миру для всіх українців.
Перед початком святкового дійства у Красилівському районному будинку творчості дітей та юнацтва Святий Миколай привітав із святом маленьких Вікторію Суслову та Миколку Шевчука. Дітки були щиро здивовані, що Чудотворець отримав їхні листи з побажаннями та подарував їм саме те, про що вони мріяли. Справдились очікування і Андрійка, Іванка й Мальвінки Урван та багатьох інших, які несподівано отримали бажані подарунки.
Також усіх присутніх зі святом вітала голова Красилівської міської об’єднаної територіальної громади Ніла Островська і побажала, аби мрії кожного здійснилися.
Акція «Миколаєм може бути кожен» залишила приємну згадку в дітей та їхніх батьків,   вселила надію, віру в добро і в краще майбутне.