З­дається, цього дня піднесений настрій поселився у кожному куточку Волочиська. Під назвою «Зустріч поколінь» 25 травня у місті відбулися урочистості з нагоди 95-ої річниці утворення району, що славиться своєю історією, здобутками, а головне — людьми. Бо й справді, саме люди звеличують та змінюють свій край.

Гамірно на прикрашених вулицях, біля розгорнутих виставок — літературно- краєзнавчої, народно-прикладного мистецтва, інших. Багато хто підходить та розпочинає жваву розмову з керівниками міста й району, з народним депутатом України Сергієм Лабазюком, з яким завжди раді зустрітися земляки. До речі, на урочистості зібралися й понад півтори сотні представників Волочиського земляцтва, які приїхали розділити радість спілкування з волочисцями.
Керівники відомих підприємств району, організацій, жителі Волочищини говорять про те, що відчувають сьогодні себе частинкою історичної віхи і бажають усім у здоров’ї та благополуччі святкувати ще й сторіччя рідного району. З цікавістю переглядають гості свята фільм про минуле й сьогодення району, прославленого далеко за межами області.
У міському центрі культури та дозвілля «Гармонія» було просторо не лише добрим і щирим словам, адресованим усім волочисцям, а й запальному танцю, проникливій пісні. Приязна атмосфера свята торкнулася кожного.
А напередодні «Подільські вісті» привітали переможницю конкурсу «Коса — дівоча краса» Ольгу Басанець-Мокрицьку. Її розкішне довге волосся викликало захоплення у всіх представників журі та читачів. Ольга працює на Волочиському машинобудівному заводі. Каже, що у колективі почувається, як у великій родині, що більшість колег вболівали за неї.
У Яхнівці, де проживає мама та бабуся Ольги, всім селом читали про свою землячку в «Подільських вістях». Після виходу газети із фото переможниці стільки дзвінків було, що й не злічити. В Ольги Басанець-Мокрицької — дві донечки, одинадцятирічна Анна та шестирічна Марійка, які також відрощують волосся — щоб було, як у мами.
«Подільські вісті» просять усіх читачів долучатися й до інших конкурсів, які будуть ініційовані газетою, а для цього, звісно, треба передплатити наш часопис на друге півріччя поточного року.
Усім же жителям Волочиського району наш колектив щиро бажає миру, звершень, позитиву і добра, яке допомагатиме здолати всі негаразди.