Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 4245

Вночі 22 вересня під час виконання службових обов’язків – гасіння пожежі цеху з обробки деревини у м. Дунаївці – знепритомнів керівник гасіння пожежі, заступник начальника головного управління з питань реагування на НС полковник служби ЦЗ Петро Сибіга. Невідкладні реанімаційні заходи не дали результату, і на 56 році його життя обірвалося.

36 років свого життя Петро Петрович присвятив служінню державі.   Ніколи не ховався за спини підлеглих і сам особисто очолював гасіння надскладних пожеж. Ввечері 22 вересня, коли перші підрозділи повідомили, що пожежа на деревообробному підприємстві у Дунаївцях може набрати катастрофічних наслідків у зв’язку з великим накопиченням горючих матеріалів, наявністю газових балонів, близькістю складу деревини до автозаправної станції та житлових будинків, великим викидом продуктів горіння, Петро Петрович особисто взяв на себе керівництво приборкання пожежі та всю відповідальність за її  локалізацію.
Вже після її успішної ліквідації, коли небезпека минула, нервова напруга додалася взнаки офіцеру – Петру Петровичу Сибізі. Лікарня, реанімація, і ось усіх приголомшила печальна звістка – серце Петра Петровича зупинилося…
Спочивай з миром, Петре Петровичу, нехай земля буде тобі пухом і царство небесне! Вічна пам’ять загиблому герою!