У Хмельницькому попрощалися із загиблим у зоні АТО тридцятидворічним майором міліції Олександром Співачуком. Він працював слідчим в обласному управлінні міліції, вступив до лав батальйону «Миротворець» у перші дні його створення.
...Зв’язок з Олександром перервався 28 серпня 2014 року. Майже півроку його шукали, як безвісти зниклого. ...Аналізи   ДНК  засвідчили, що Олександр Співачук загинув і похований у Дніпропетровську, як невідомий захисник. Майора міліції перепоховали у рідному місті. У нього залишилася дружина та чотирирічний син.

Тридцятисемирічний Андрій Молодика зупиняв із підрозділом прорив п’яти ворожих танків поблизу села Горлівка Донецької області, за допомогою гармат, чим врятував життя 50-тьом побратимам. Бойовики, які втекли з поля бою, згодом накрили позиції наших бійців мінометним вогнем. Андрію не судилося вижити. Поховали Героя  в Шепетівці. Сиротами залишилося двоє дітей.

За даними прес-служби УМВС України в Донецькій області, під час артобстрілу терористами мікрорайону Східний в місті Маріуполі, загинуло 29 осіб, ще 102 людини отримали поранення.
У списку загиблих значиться і військовослужбовець строкової служби військової частини 3056 Південного ОТО Нацгвардії України — 21-річний Дмитро Миколайчук з села Ломачинці Віньковецького району.

У селі Улашанівка Славутського району поховали 26-річного капітана  95-ї аеромобільної бригади Володимира Марковського.
Хлопець героїчно загинув, рятуючи життя пораненому військовому під час боїв в Донецькому аеропорту.
Вічна пам’ять героям!
Редакція «ПВ» висловлює щирі співчуття родинам загиблих.