Біля виборчих дільниць у Хмельницькому роздавали набори «для безпечного голосування» з іменем кандидата на пакуванні.

 Таку картину спостерігачі ОПОРИ зафіксували при вході до дільниці №681518, що в мікрорайоні Ракове,  а також поблизу дільниць №681559, №681451, №681450, на вул. Залізняка, 14/1, в мікрорайоні Озерна, загалом до спостерігачів надійшло більше десятка повідомлень.

До цих наборів покладено маску, ручку, листівку де зазначена назва певної громадської організації та прізвище кандидата, який балотується в депутати Хмельницької міської ради.

У мікрорайоні Ракове поліцейський, присутній на дільниці, затримав чоловіка, який роздавав набори, та викликав слідчо-оперативну групу, також поруч із дільницями в мікрорайоні Озерна поліція складає подібні протоколи.

Поки не встановлено, чи люди, яких затримали за такою діяльністю, дійсно мають відношення до кандидата, ім'я котрого зазначено у наборі, чи то «чорний» піар конкурентів з метою дискредитації особи і політсили, які беруть участь у виборах.

Відповідно до частин 1 і 3 статті №52 Виборчого кодексу України, передвиборна агітація розпочинається кандидатом, партією (організацією партії) наступного дня після дня прийняття виборчою комісією рішення про реєстрацію кандидата (кандидатів) і закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем голосування. Передвиборна агітація у період виборчого процесу поза строками, встановленими у цій статті, забороняється.