В обласному центрі на другий день різдвяних свят двадцятитрирічний чоловік вдарив ножем в груди хмельничанина, до якого завітав у гості.

Як повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області, ця подія сталася 8 січня близько 15.00 години в одній із квартир на вулиці Панаса Мирного. 28-річний потерпілий запросив до себе знайомих на святкування Різдва, але під час застілля між господарем та його гостем виник конфлікт, в ході якого зловмисник схопив зі столу ніж і наніс потерпілому удар в область серця. На щастя, ніж не зачепив життєво важливий орган, але пошкодив інші органи, потерпілого у важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення Хмельницької міської лікарні.

Після скоєного зловмисник зник з місця події, втім, довго переховуватись йому не вдалось,  патрульні, які прибули на виклик, розшукали і затримали його в сусідньому під’їзді.

На даний час чоловікові оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від 5 до 8 років, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу на період досудового розслідування.