Поліція районного центру відреагувала на події які мали місце 24 січня близько сьомої години вечора на  проспекті Грушевського неподалік кафе «Берізка».

Ресурс vdalo.info повідомляє про те, що конфлікт відбувся між ромами та невідомими особами, посилаючись на Нацполіцію, яка інформувала про те, що звернення про дану ситуацію надійшло на лінію 102, після чого всі ближні наряди були направлені на місце події.

Водночас, на фрагменті відео знятого мобільним телефоном, яке громадяни розмістили в соцмережах, видно лише частину сутички, які відбувалися, при цьому окремі громадяни вбачають неналежне реагування поліції, про що залишають коментарі під даним відео. На місце безладу прибуло близько 20 працівників поліції та Національної гвардії України, які припинили конфлікт, – заявили правоохоронці.

Із заявами щодо отримання шкоди внаслідок вказаних подій ніхто з громадян до правоохоронців не звертався. Осіб, які брали участь в конфлікті на сьогодні встановлено, це жителі Закарпаття, які тимчасово проживають в м. Кам’янець-Подільський.

Відносно кваліфікації їхніх дій проводиться перевірка,  за результатами якої буде прийнято відповідне рішення. В разі встановлення в їхніх діях складу правопорушення, винних буде притягнуто до відповідальності, – запевнили у поліції.

Також повідомляється що керівництвом поліції міста спільно з міським головою прийнято рішення про посилення заходів щодо зміцнення публічної безпеки та правопорядку з метою уникнення та запобігання подібних ситуацій в подальшому.