Голова Чемеровецької райдержадміністрації Олександр Стахурський зустрівся із бійцями АТО, які сьогодні перебувають у  ротації, та із членами сімей військовослужбовців.

Підставою для проведення зустрічі стало позитивне вирішення в районі питання щодо виділення земельних ділянок учасникам АТО. За сприяння керівництва району та відділу Держземагенства у Чемеровецькому районі перші сім учасників бойових дій, які проживають на Чемеровеччині, мають можливість реалізувати своє право на отримання у власність земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства.
У ході зібрання очільник виконавчої влади краю вручив бійцям накази Головного управління Держземагенства в області на розроблення документації із землеустрою.    Начальник відділу Держземагенства в районі Денис Назарук розповів про порядок узаконення права власності на земельну ділянку та повідомив про перелік необхідних документів.  Наголосили й на тому, що бійцям АТО та членам сімей військовослужбовців буде знижено вартість розробки документації із землеустрою.
Представники влади подякували бійцям за проявлену громадянську позицію, сумлінне виконання свого патріотичного обов’язку та привітали із Великодніми святами. Матері та дружини військовослужбовців, присутні на зустрічі, висловили вдячність керівництву району за увагу і турботу про їхніх рідних та близьких.