Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 3394

А особливо в період новорічно-різдвяних свят малеча чекає на справжні дива, які обов’язково прийдуть. Бо недарма ж кажуть, що все загадане у цей час, сповнений таємничості й загадковості, має здійснитися.

У кожному, вкутаному пухким снігом, зимовому віконечку горить вогник надії, в кожній оселі дітки чекають на сюрпризи та подарунки до Нового року. Та особливо на дива чекають дітки, які виховуються в соціально незахищених сім’ях. Тому з нагоди новорічно-різдвяних свят  працівниками центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради, спільно з поліцейськими офіцерами громади Сергієм Хоменком, Михайлом Литвинюком та Олександром Майданевичем, вручено  від селищного голови Віталія Здебського 40 новорічних солодких подарунків дітям, які проживають в сім`ях, що опинились в складних життєвих обставинах, дітям з інвалідністю, а також дітям з родин, які потребують соціальної підтримки.
…У їхніх очах – увесь світ, однак попри всі труднощі малеча продовжує сміятися та вірити в казку. Нехай же їхній світ буде сповнений любові й тепла, а очі, наче маленькі вогники, сяють від радісних моментів частіше!