Захисники тварин звертаються до усіх, хто утримував домашніх улюбленців з проханням не забувати про їх долю у випадку, коли терміново потрібно залишити домівку

 Намагаючись врятувати своє життя багато українців мусіли залишити напризволяще все нажите роками і виїхати із зони бойових дій. Більшість забирали з собою чотирилапих, пернатих та інших представників тваринного світу у тривалу подорож і про це свідчать напівпорожні магазини для тварин у Хмельницькому.

В одному з них «Подільським вістям» розповіли про те, що переселенці у великій кількості скуповують корми, засоби догляду, ветеринарні препарати,  бо зробити те у скрутну хвилину не було можливості. З іншого боку приїжджі висловлювали стурбованість про тих, кого хазяї могли залишити у покинутих домівках та квартирах. Тому продавці просять нагадувати усім, якщо таке вже трапилося, терміново телефонувати тим людям хто все ж залишився – сусідам, знайомим і просити випустити тваринок із зачинених помешкань, а вони, у більшості, самі дадуть собі раду. Не залишайте прип’ятими собак, бо в такому випадку вони приречені на загибель.  

 

Фото з відкритих джерел