Надрукувати
Категорія: Історія
Перегляди: 744

Нехай пробачать карлики й ліліпути, що мушу диявола путлера йменувати ними. Такий уже збіг обставин: люципер зійшов на землю саме в образі кремлівського недоростка, нікчемної потвори. Ще демон зійшов у подобі рідкісного мерзотника, циніка патріарха кіріла, всіх російських попів і генералів, їхньої дешевої інтелігенції, тупих губернаторів, науковців,  артистів, еліти тощо. Ніхто зі світових дослідників, точно не може встановити, коли, де, звідкіля сповзли мільйони цих рептилій на нашу планету. Приміром, гіпотеза, що це залишки «золотої орди», як на мене, ображає ту ж «золоту орду», бо «царство московське» своїм дикунством і варварством, цинізмом і людиноненависництвом не мало і не має аналогів у світовій історії.

140-мільйонна орда (населення рф) сатанистів і психопатів є уособленням зла і протиставленням своєї дебільної винятковості (нацизму) майже восьмимільярдному людству. Недарма імперію зла, яка несе народам свій «русскій мір», називають ще раковою пухлиною планети. І не треба все звалювати на одне «ху*ло». У «царстві московському» таких недоносків, як вже згадав, 140 мільйонів. Самі не знаючи, хто вони і звідки, несуть людиноненависництво, нацизм, цинізм. Правда, це називається: «вєлікая і недєлімая», «русскій мір», «лєнінізм», «совєтскій союз» тощо. Мета цієї «рассейской» саранчі знищити світові цінності і культивувати свої гнилі «щі», царя-батюшку та придурковатих 140 мільйонів холопів, які хлебчуть ці «щі» лаптями. Ось і весь їхній розумовий рівень, історія, побут, культура, їхні досягнення. Світ уже побачив цих «асвабадітєлєй» «синьої», «найсинішої» в світі армії, з ідіотським виразом облич, що мов плазуни заповзли на нашу землю в надії за три дні провести бліц-криґ, отримати квартири в Києві, Одесі, Харкові. Навіть парадну форму прихопили для святкової ходи по Хрещатику. Уявити важко цих недоростків на головній вулиці України! Подумав: точнісінько як гітлер свого часу мріяв прогулятися по красній площі, а потім стерти з лиця землі імперію зла. Чесно кажучи, з огляду на сьогоднішні трагічні події, було б непогано. Варто зрозуміти одне: ліліпут кремлівський — це нинішня історія расєї, яка була завжди нацистською, загарбницькою. І колись також були свої соловйови, скобеєві. Приміром, той же напівараб Пушкін, що в поемі «Полтава» прославляв кровожерливого царя петра I, расєйську армію та шельмував гетьмана Мазепу, який, як міг, боровся за вільну Україну. Чи той же азіат Лєрмонтов, що оспівував знищення кавказців «сміливими» московитами.
 Нацизм, винищення інших народів завжди в усі часи притаманні расєї. Його проповідував єврей-калмик, теж карлик, ленін. Такий же карлик — грузин сталін, збоченець жеріновський. А головний комуняка расєї зюганов, коли расєйська саранча посунула в Україну, заявив, що тут нема жодного чуваша, бурята чи росіянина. А бомблять наші міста, вбивають дітей, знищують школи, лікарні, пологові будинки... українські нацисти.
 Все, що витворяють і витворяли ідіоти расєйської імперії в Україні чи на Кавказі, Придністров’ї чи в Сирії, Чехословаччині чи Осетії, подається через риторику гітлера. Пам’ятаєте, вирішити «єврейське питання, це значить — знищити майже
7 мільйонів іудєїв. А в кремлівського ліліпута та расєйських нациків — «вирішити українське питання». Тобто знищити нас — українців. Окупація гітлером Чехословаччини подавалася як захист тамтешнього німецького населення. У ху*ла — захист російськомовного населення. Напад гітлера на Польщу був «поліцейською операцією задля миру в Польщі». У московського дебіла він називався «спецоперацією в Україні задля звільнення її від нацизму».
Погодьтеся, війна проти України аж ніяк не з боку рф, а саме з нацизмом, який несуть світу залишки совка. Адже «вєлікій і могучий СССР» — це 90 від-
сотків расєї.
 Віримо, що наш народ, наші доблесні ЗСУ розіб’ють, розірвуть цю алкозалежну синюшну орду. Але вже ніколи не заспокоїмося, не втратимо пильності, бо «дєдушкі-расєяні», дзвонячи медальками за Крим чи Кавказ, і надалі заражатимуть токсичністю винятковості расєйськой нації своїх отроків, які, об’єднавшись у нову орду, знову зазіхатимуть на чуже. Це вже в них у крові. Це — невиліковна хвороба країни виродків і вампірів, країни, яка несе світу вже згадувані примітивні «щі» (баланда з гнилої капусти) та Івана-дурника, який ледарює на печі і мріє все відібрати, загарбати і мати на халяву.
 У священній війні зі совком — расєєю ми утверджуємося, як цивілізована, монолітна європейська нація. Пройшовши гарт першим та другим Майданом, восьми роками війни із московськими потворами, українці ніколи не забудуть расєйськім царю, боярам, попам, їхнім 140 мільйонам лапотнікам-холопам ні Батуріна, ні Іловайська, ні Крут, ні Маріуполя, ні Ірпіня, ні Запорізької Січі. Не простимо безневинних вбитих, скалічених українських діточок, тисячі сиріт, не забудемо, як східні ліліпути-виродки залили українську землю кров’ю українців.
 Лише знищивши із землі ракову пухлину — рф, світ зможе жити в мирі, рухаючись вперед.
 А ще пропоную моїм колегам-журналістам принципово і цілком виправдано писати «російська федерація», «президент росії», «путін», «патріарх рпц кіріл» тощо з малої літери. Бо не варто виділяти великою це гниле людиноненависницьке, нацистсько-московське болото.